#

Dünya

Paris Hilton sert çıkıştı

Yaşadığı çalkantılı ilişkiler ve kameralar karşısındaki lüks hayatıyla magazin dünyasının önemli bir figürü olan Paris Hilton, 3 kez nişanladıktan sonra aradığı aşkı Carter Reum’da buldu. Reum ile dünyaevine giren Hilton, ardından taşıyıcı anne yöntemiyle bebek sahibi olduklarını duyurdu.

“Meleğimin New York’a ilk gelişi”

Oğluna ‘Phoenix’ adını veren Paris Hilton, bebeğiyle objektif karşısına geçti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Benim sevgili meleğimin New York’a ilk gelişi” ifadelerini kullanan Hilton’un gönderisine acımasız yorumlarda bulundu.

Acımasız yorumlara sert tepki

Takipçileri, Paris Hilton’ın oğlunun kafa yapısını eleştirdi ve Phoenix’in hastalığı olduğunu ima etti. Hilton ise bebeğini neden doktora götürmediğini soran takipçilerine sert çıktı

“Bu dünyada bazı hasta insanlar var!”

O yorumların ardından konuyla alakalı açıklamada bulunan Paris Hilton, “Bu dünyada bazı hasta insanlar var. Meleğimin sağlığı mükemmel. Evet, tabii ki doktora götürüyorum, onun sadece beyni büyük” ifadelerini kullandı.

“Aile olmayı dört gözle bekliyoruz” 

Öte yandan Paris Hilton, daha önce yaptığı bir açıklamada, “Kocamla birlikte evliliğimizin ilk zamanlarının keyfini çıkarmak istedik. Tüp bebek tedavisi yolculuğumuza devam ediyoruz. Şanslıyız ki biz çok sayıda embriyoya sahibiz. Aile olmayı dört gözle bekliyoruz” dedi

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın