#

Bursa

Orhan Erol adaylığını açıkladı

Bursa Yenişehir Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Orhan Erol, Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için başkan adaylığını açıkladı. Başkan Adayı Orhan Erol, “Yenişehir’imiz için Esnafımız için Bizde varız” dedi.

Bursa Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için Başkan Adaylığını basın toplantısında açıklayan Orhan Erol, yaptığı konuşmada;

Yenişehir’imizin ticaretine, Yenişehir’imizin ekonomisine, Yenişehir’imizin esnafına, halkımızın! derdine, odadan değil; Allah izin verirse; hep beraber derdiyle dertlenmeye, iyi olanı daha iyi yapmaya, farklı bir yönetim anlayışıyla; genç, dinamik, girişimci, alanlarında deneyimli ekibimle, Ticaret Odamızın sadece belge vermekten ibaret olmadığını, Ticaret Odamızın taze bir kanla asıl gücünün nasıl ortaya çıkartılacağını göstermek için bu yarışta bizde varız.

Allah izin verir, bu iş bize nasip olursa ilçemizin tüm dinamikleriyle, Ticaret Borsası, Esnaflar Odası, Ziraat Odası, Kalkınma Kooperatifleri ve adını sayamadığım tüm sivil toplum kuruluşlarıyla istişareler ederek Şehrimiz için tüm imkanları seferber edip, mevcut üyelerimizin faaliyet alanlarını daha da geliştirebilmek, e-ticaret sistemini işlerine entegre edebilmek, yeni yatırımcı gruplarını, yeni istihdam alanlarını, yeni yatırımları ilçemize çekebilmek adına tüm yerel ve genel yönetim idareleriyle de işbirliği yaparak meslek grupları özelinde projeler yürütüp ilçemiz adına tüm imkanları seferber edicez.

İlçemiz sorunlarına, ihtiyaçlarına sınırlarımız özelinden değil Türkiye perspektifinden geniş bir açıyla çözebilmek adına ekibimle birlikte ömür taşımızı değerli üyelerimiz için aşındırmaya, emir erleri olmaya hazırız.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın