#

Bursa

“Nilüfer’de halk için buluşma noktaları yapacağız”

Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, Nilüferliler için kentin bir çok mahallesinde buluşma noktaları yapacaklarını söyledi. Çalı Mahallesi ziyaretinde konuşan Özdemir, “Bir çok mahallemizde oluşturacağımız alanlarda vatandaşlarımız, hiçbir maliyeti olmadan aileleri ile keyifli vakit geçirebilecek” dedi.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, Nilüfer’in eski yerleşim alanlarından biri olan, geleneksel yaşamdan kopmamış Çalı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin’in de eşlik ettiği ziyarette Şadi Özdemir, Çalı Mahalle Muhtarı Kaan Doğan ve vatandaşlarla sohbet etti.

Son yıllarda nüfusu hızla artan Çalı’da mahalle halkı, özellikle sosyal yaşam alanları ile ilgili taleplerde bulundu. Pazaryeri, otopark gibi taleplerini başkan adayı Şadi Özdemir’e ileten Çalılılar, çevrede piknik yapabilecekleri, dışarıda aileleriyle vakit geçirebilecekleri alanlara da ihtiyaç duyduklarını söyledi. Başkan Adayı Şadi Özdemir, Nilüfer’in genelinde olduğu gibi Çalı’da da nüfusun hızla çoğaldığını belirterek, bununla birlikte bir çok konuda olduğu gibi sosyal yaşam alanlarına olan ihtiyacın da arttığını ifade etti. Önceliklerinden birinin de halka bir maliyeti olmayan ve güvenli buluşma alanları sunmak olduğunu söyleyen Özdemir, “Nilüfer’in genelinde vatandaşlarımız için buluşma noktaları yok. Biz, bu tür alanlar oluşturmak istiyoruz. Halkın bir maliyeti olmayan, güvenli ortamlara ihtiyacı var. Özellikle de bu ekonomik şartlarda istiyoruz ki insanlar hiçbir maliyeti olmadan dışarıda da vakit geçirebilsin” dedi.

Eşi Nuray Özdemir ile birlikte Çalı Kadınları Kültür ve Dayanışma Derneği’nde kadınlarla da buluşan Özdemir, “Nilüfer’de kadınların her alanda yer alması için derneklere destek verildi. Bu desteği biz de artırarak sürdüreceğiz. Yeter ki kadınlar hayatın içinde yer almak istesin” diye konuştu.