#

Bursa

Müzik eşliğinde Dünya turu

12 Eserden oluşan Dünya Şarkıları” Piyanolu Şan Konseri, ÇEKSANAT ev sahipliğinde Görükle Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

İspanyol, Fransız, İtalyan, Rus, Azeri ve Türkçe eserlerin seslendirildiği konserde dinleyenler, müzik eşliğinde dünyayı gezme fırsatı buldu. Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Soprano Feryal Türkoğlu, Mezzo Soprano Ferda Yetişer, Piyano Melahat İsmailova ve Anlatıcı & Viyola’da Murat Gedikli’nin yer aldığı konserin sonunda ise dinleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı. Seslendirilen farklı dillerdeki şarkılar, müzikseverler tarafından büyük beğeni toplarken, dinleyiciler konserin hiç bitmemesini istediler.

‘’Sevgilim’’, ‘’Ederlezi’’, ‘’Mazi’’, ‘’Ay Gız’’ gibi birbirinden özel dünya şarkılarının seslendirildiği konserde, katılımcılar bu tür organizasyonların ÇEKSANAT’ta daha sık yapılması gerektiğini belirterek bir sonraki organizasyonu merakla beklediklerini dile getirdi.

2023 Mayıs ayı itibariyle özel organizasyonlara da imza atan ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi, sanatın her alanında ev sahipliği yapmaya yeni sezonda da devam edecek.

ÇEKSANAT etkinlikleri hakkında bilgi almak için 0530 667 24 12 telefonu arayabilir, www.ceksanat.com ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.