#

Bursa

Mustafakemalpaşa’ya yemyeşil bir dokunuş

Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son beş yılda ilçeyi adeta bir yeşil cennete dönüştürerek göz kamaştırıcı bir değişimi başlattı. İlçenin çeşitli noktalarında gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Başkan Kanar ‘’ Yeşil Bursa’mıza yakışır, yemyeşil bir Mustafakemalpaşa inşa ediyoruz. ‘’ dedi.

Göreve geldiği 5 yılda yürütülen çalışmalarla ilçede fark yaratan Başkan Kanar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile; 2.148.686 m² yeşil alan, 18.882 Ton Arasöz Sulama, 1.867.356 m² çim biçimi, 3.520.509 m² sulama 871.416 m² çim bakımı, 22.944 ağaç dikimi, 86.717 ağaç budama, 51.152 çiçek dağıtımı, 80.389 çim ekimi, 3.276 m³ çit çevirmesi, 2.472 m² kauçuk kaplama 14 yeni oyun ve spor alanları, 205 adet ilçemizde bulunan oyun ve spor alanlarının bakımı sağlanarak, Mustafakemalpaşa’da sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor.

Başkan Kanar’’ Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile ilçemizin yaşam kalitesini artırmak adına titizlikle çalışıyoruz. Yeşil alanları çoğaltarak, ilçe atmosferini yeniden şekillendiriyor ve halkımıza nefes alabilecekleri ferah bir ortam sunuyoruz” dedi.

YEŞİLİN İKİNCİ HAYATI: BUDANAN AĞAÇLAR, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAKACAK OLUYOR

Sıfır atıkla israfın önüne geçen Başkan Kanar, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün budadığı tüm ağaçları ayrıştırarak, Sosyal Yardım İşlerine göndererek ihtiyaç sahibi ailelere yakacak olarak ulaştırılıyor. Bu sayede budanan ağaçlar atık olmaktan çıkıyor.

Yeşil Bursa’ya yakışır bir Mustafakemalpaşa inşa eden Başkan Kanar ‘’ Son beş yılda gerçekleştirdiğimiz projelerle ilçemizi yeşil bir marka haline getirmenin gururunu yaşıyoruz. Halkımızın doğayla daha iç içe bir yaşam sürmesi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.