#

Bursa

Mustafakemalpaşa’da kayıtlar başlıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kış dönemi kültür ve sanat kursları kayıtlarını açtı. 12 ayrı branşta kültür ve sanatseverlere yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak olan kurslar el sanatları, iğne oyası, tığ örgü, yetişkin koro ud, bağlama, karakalem, çocuk korosu, çocuk mehter, gitar, dama, fotoğraf atölyesi kursları eğitimleri kış dönemi boyunca devam edecek.

“Kültür ve Sanatın şehri Mustafakemalpaşa” vizyonuyla hizmetlerine hız kesmeden devam eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Yaz dönemi boyunca yoğun ilgiyle geçen kurslarımızın kış dönemi kayıtları başladı. Kültürün ve sanatın kalbi Mustafakemalpaşa’da atmaya devam edecek. Biz sanatın ve sanatçının her zaman destekçisiyiz. Gençlerimiz, sanatla gelişsin. Tüm hemşehrilerimizi kültür sanat kurslarına davet ediyorum” dedi.
Mustafakemalpaşa Belediyesi, kurslara kayıt yaptırmak isteyen kursiyerler için Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi, Kültür İşleri Müdürlüğü kurs ofislerinden 27 Ekim, 3 Kasım tarihleri arasında başvuru yapabileceklerini belirtti.