#

Bursa

Mustafakemalpaşa’da fark yaratan hibeler

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar Mustafakemalpaşa’da 5 yıl içinde ilçenin gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunan hibe projeleriyle ilçede adeta bir dönüşüm yaşatıyor. Toplamda 17.682.000 TL değerindeki hibeler, ilçenin altyapısından sosyal projelere kadar birçok alanda kullanılarak, Mustafakemalpaşa’nın çağdaş bir yerleşim yeri olmasına öncülük ediyor.

Başkan Mehmet Kanar Mustafakemalpaşa’da 5 yıl içinde ilçenin gelişimine ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunan hibe projeleriyle ilçede adeta bir dönüşüm yaşatıyor. Toplamda 17.682.000 TL değerindeki hibeler, ilçenin altyapısından sosyal projelere kadar birçok alanda kullanılarak, Mustafakemalpaşa’nın çağdaş bir yerleşim yeri olmasına öncülük ediyor.

Başkan Kanar, bu hibelerin ilçede sürdürülebilir bir kalkınma sağlamak adına kullanıldığını belirterek, “İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda elde ettiğimiz bu hibelerle, Mustafakemalpaşa’yı daha yaşanabilir ve modern bir ilçe haline getiriyoruz. Altyapıdan sıfır atığa, temizlik işlerinden, çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

5 Yılda ilçeyi yeniden inşa eden Başkan Kanar, 3 adet Çöp Kamyonu, 365 adet Geri Kazanım Kumbarası, 620 Adet Konteyner, 1 adet kazıcı yükleyici, 10 Adet Mobil Atık Getirme Merkezi, 2 Adet Kompost Makinesi ilçeye kazandırıldı. “Halkımızın refahını artırmak için elde ettiğimiz hibelerle ilçemizin her köşesini güzelleştirmeye devam ediyoruz’’ ifadelerini kullanan Başkan Kanar, ilçeyi yeni hibe projelerle geliştireceklerini açıkladı.