#

Spor

Muslera’ya şok cesedi plajda bulundu

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera’nın sahibi olduğu Uruguay Amatör Ligi takımlarından Sportivo Bella Italia’nın, geçen Perşembe gününden bu yana kayıp olan 29 yaşındaki futbolcusu Diego Galo’nun cesedine ulaşıldı.

Galatasaray’ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera’nın sahibi olduğu Uruguay Amatör Ligi takımlarından Sportivo Bella Italia kulübünün oyuncusu Diego Galo perşembe gününden bu yana ortalarda görünmüyordu.

Kulübü kimsenin Gallo’yu görmemesi üzerine kayıp ilanı verdi. Ayın 1’inde sosyal medyada onun kayboluşu ile ilgili tüm ülkeden yardım talep edildi.

Oyuncu hakkında, “Sabah WhatsApp durumuyla ilgili çok depresif bir mesaj bıraktı” açıklaması yapıldı.

29 yaşındaki futbolcusu Diego Galo’nun cesedine ulaşıldı. İçişleri Bakanlığı kaynaklarına göre oyuncunun cesedi, Montevideo’nun Pocitos mahallesinde plaj kıyısında bulundu.

Kulüpten açıklama yapıldı 

Oyuncunun kulübünden şu açıklama yapıldı:

Takımımız futbolcusu Diego Galo’nun vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Diego, cesur ve asil bir şekilde bizim renklerimizi taşıyan cesur bir oyuncuydu

Daha da önemlisi harika bir insandı, neşeli ve profesyoneldi.

Yetkililerden ve futbol federasyonundan ruh sağlığı konusunda basit söz ve konuşmalarla sınırlı kalmayan acil önlemler almasını talep ediyoruz.

Galo’nun depresyona girdiği için intihar ettiği tahmin ediliyor.