#

Bursa

MÜSİAD Bursa Şubesi’nden BTÜ’ye ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Alparslan Şenocak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof.Dr. Naci Çağlar’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Alparslan Şenocak ve MÜSİAD Bursa Şubesi yöneticileri BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’ı ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Alparslan Şenocak, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. MÜSİAD Bursa Şubesi olarak, Bursa ve ülke ekonomisine katkı sunmak adına çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ve diğer faaliyetleri ile de örnek çalışmalara imza attıklarını anlatan Şenocak, aynı zamanda üniversite – sanayi işbirliğinin öneminin farkında olarak gençlere ve iş yaşamlarına farklı ufuklar açmak için önemli adımlar attıklarını anlattı.

Bu anlamda her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade eden Şenocak, “Üniversitelerimizle birlikte projeler yürütüp, iş yaşamımıza yeni vizyonlar katmak, geleceğimizin teminatı gençlerimizin mesleki yaşamlarında önlerini açmak en önemli hedeflerimizden biri. Bu anlamda atılan her adımın destekçiyiz ve destekçisi olacağız. Bilim ışığında büyüyen, gelişen, üreten bir Türkiye hedefimizle çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

Prof.Dr. Naci Çağlar ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversiteleri bünyesinde gençleri bilimin ışığında geleceğe hazırlarken, üretim şehri Bursa’nın gücü ve potansiyelinden faydalanmaya çalıştıklarını anlattı. Prof.Dr. Çağlar, Bursa’nın üretimine, geleceğine katkı koyacak projeler üretip, aynı amaca hizmet eden sivil toplum kuruluşları ile bir bir hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.