#

Bursa

Minik Lina Başkan Aktaş’ı Dedesi sandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Yenişehir’de katıldığı bir açılışta minik bebek Lina ile yaşadığı samimi diyalog kalpleri ısıttı.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde katıldığı Hukuk Bürosu açılışında Avukat Berkun Can Topaler’in minik kızı Lina Topaler’in kendisini dedesi sanmasıyla ortaya renkli görüntüler çıktı.

Fotoğraf çekilirken minik Lina’nın kameralara bakması için seslenen ailesi dedeye bak demesi üzerine Başkan Alinur Aktaş’a dönerek gülen minik Lina salonda bulunan herkesin tebessüm etmesine neden oldu.

Açılışta konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “ Öncelikle açılan yeni Hukuk büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Avukat Berkun Can Topaler’in okuması için büyük emekler veren annesini tebrik ediyorum. Ben Babamı kaybettiğimde benimde annem beni okutmak için büyük emekler vermişti. Rabbim hepsinden razı olsun. Bir gün ders çalışmak için yardım alacağım komşumu bulamadığımızda ben üzülünce annem çok ağlamıştı. Ben o ana kadar bek okuma heveslisi değildim. Annemin o gözyaşlarını görünce onun bu gözyaşlarının hatırına okuman lazım diye kendime söz verdim. Annelerimizin duasını alalım” diye konuştu.