#

Bursa

Milletvekili Kılıç Gürsu’nun nabzını tuttu

AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, Gürsu’da bir dizi temasta bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu ve AK Parti Gürsu teşkilatı yöneticilerinin de iştirak ettiği programda , mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek çay sohbetlerine katılan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın sonraki durağı Yenidoğan Mahallesi Kapalı Pazarı oldu. Burada pazar alanını gezerek pazarcı esnafıyla isitişarelerde bulunan Vekil Kılıç, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, daha sonra sırasıyla; Zafer Caddesi esnafını, Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Gürsu Ziraat Odası, Trabzon ve İlçeleri Derneği ile Gürsu Trabzonlular Deneği’ni ziyaret ederek Gürsu’nun nabzını tuttu.

Vekil Kılıç Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde, pandemi döneminde kredi destekleriyle esnafın yanında olmaya özen gösterdiklerini belirtirken, “Son dönemde de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla esnafımıza verilen kredi limitleri 275 bin liradan 350 bin liraya çıkartıldı. Bu şekilde esnafımızın yanında olduğumuzu bir kez gösterdik, bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gürsu programı kapsamında mevsimlik tarım işçilerini de ziyareti eden Vekil Ahmet Kılıç, yaptığı açıklamada pandemiyle birlik tüm dünyada yaşanan gıda krizinin tarımın önemini bir kez daha herkese hatırlattığına dikkat çekti.

Vekil Kılıç sözlerini devamında, “Tarımsal üretimde Bursa’nın önemli merkez ilçelerimizden olan Gürsumuz imkanlarıyla hem sanayi de hem de tarımda sürekli bir gelişim ve dönüşüm içinde. Tarım ülkemizin lomotif sektörlerinden bir tanesi ve birincisi olma yolunda olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim. Bugün ekmeğini topraktan kazanan emektar kardeşlerimizin çay sohbetine misafir olduk. Mevsimlik tarım işçilerimizle ülke gündeminden tarım sektöründe yaşanan teknolojik dönüşüme kadar pek çok konuyu hasbihal etme şansı yakaladık” dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın