#

Spor

Messi’den transfer itirafı! ‘Suudi Arabistan’a gitmeyi düşündüm’

Sezon başında Fransa devi PSG’den ABD temsilcisi Inter Miami’ye transfer olan dünya yıldızı Lionel Messi, dikkat çeken bir itirafta bulundu. Arjantinli futbolcu, “Suudi Arabistan’a gitmeyi düşündüm” ifadelerini kullandı.

MLS ekiplerinden Inter Miami’ye transfer olan Lionel Messi, Time dergisine açıklamalarda bulundu. Arjantinli dünya yıldızı, Arabistan’a transfer olmayı düşündüğünü ifade etti.

Inter Miami’ye transfer oldu 

Dünya yıldızı Lionel Messi, MLS ekiplerinden Inter Miami’ye sezon başında transfer oldu. Messi yaptığı açıklamada, “Barcelona’ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami’ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemek için ABD ligine gitmenin zamanı gelmişti.” ifadelerini kullanmıştı.

14 Maçta 11 gole etki etti 

Inter Miami forması giyen Lionel Messi, ABD temsilcisi ile 14 maça çıktı. Dünya yıldızı bu maçlarda 11 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında da takım arkadaşlarına 5 kez gol pası verdi.

‘Suudi Arabistan’a gitmeyi çok düşündüm’

Time dergisine konuşan Messi, “İlk tercihim Barcelona’ya geri dönmekti ama bu mümkün olmadı. Masada birçok seçenek vardı. Suudi Arabistan’a gitmeyi de çok düşündüm. Miami’ye gelme konusunda son kararı vermeden önce bunları ailemle konuşmam gerekti” açıklamalarında bulundu.

 

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın