Bursaspor’un savunmadaki önemli isimlerinden Mehmet Yiğit, Silifke Belediyespor maçında gördüğü sarı kartla toplamda 3 sarı karta ulaştı ve ceza sınırına geldi. Yiğit, Mücahit Can Akçay ile birlikte sarı kart cezası olan futbolcular arasında yer aldı.
Maçın 10. dakikasında, ani gelişen Silifke Belediyespor atağında, savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Muhammet Harun Genç’e müdahale eden Yiğit, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Bu pozisyon sonrası, Silifke Belediyesporlu oyuncular, yardımcı hakem ve orta hakeme penaltı itirazında bulundu.
Mehmet Yiğit, daha önce de Bursaspor’un Bursa’daki Muşspor ve Artvin Hopaspor maçlarında sarı kart görmüştü. Bu kartla birlikte, tecrübeli savunma oyuncusu, gelecek maçlarda sarı kart sınırında olacak. Mücahit Can Akçay da üç sarı kartla bu sınırı aşmama riski taşıyan bir diğer oyuncu.








