#

Bursa

Marmara bölgesinin en büyük sanayi sitesi

Yenişehir’de yapımına 2022 yılında başlayan ve tamamlandığında ortalama 1200 kişiye istihdam sağlayacak olan YESAN sanayi sitesi1,5 milyara mal olacak. 1.5 Milyarlık yatırımda 1.200 kişi çalışacak

Marmara bölgesinin en büyük sanayi sitesi olan YESAN istihdama büyük katkı sağlayacak.

Mali genel kurulda konuşan YESAN Başkanı Orhan Torun, ’76 ortağımızın bize olan güvenini boş çıkarmıyoruz. 2022 yılı genel kurulundaki hedeflerimizin üzerindeyiz şu an. Çalışmalarımız aksamadan ilerliyor. Ortaklarımızdan aldığımız her kuruşu kendi paramızdan daha dikkatli harcıyoruz. Kasamızda hiç para tutmuyoruz. Şu an 1200 ton demirimiz var.

Biliyoruz ki kasada tutulan para her gün eriyor. Bu nedenle hemen malzeme ihtiyaçlarımızı gideriyoruz. Sizlerin yaptığı düzgün ödemeler bizim işimizi daha da kolaylaştırıyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Ama özellikle yönetim kurulumuza ve çalışan bütün personelimize teşekkür etmek istiyorum. Çünkü yönetim kurulumuz kendiişlerinden zaman ayırıp kooperatifimiz için çaba harcıyor’ dedi.

Kongrede aylık aidat 30 bin TL ve senede iki kez de ara ödeme olarak belirlendi. 2027 yılında bitirilmesi hedeflenen YESAN tamamlandığında yaklaşık 1,5 milyara mal olacak.