#

Spor

Mario Balotelli iddiası! Yeni adresini duyurdular

Adana Deminspor’da ikinci dönemini geçiren İtalyan golcü Mario Balotelli ile ilgili flaş bir transfer iddiası geldi. Çizme basını tecrübeli futbolcunun yeni adresini duyurdu.

Adana Demirspor’daki ikinci dönemine 5 maçta 3 gollük performansıyla hızlı bir başlagıç yapan ancak daha sonra yaşadığı sakatlık sonrası dizinden ameliyat olan Mario Balotelli hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Ayrılık iddiaları çıktı, Sancak “gönderme niyetimiz yok” dedi

Mavi lacivertli kulüpte ard arda gelen ayrılıkların ardından, ağır bir sakatlık yaşayan 33 yaşındaki futbolcu ile de yolların ayrılacağı ileri sürülse de kulüp başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Balotelli’yi gönderme niyetmizi yok. Ancak yuncu isterse gider” ifadelerini kullanmıştı.

Çizme basınından Salernitana iddiası

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; yıldız golcü, İtalya’nın köklü takımlarından Salernitana’ya transfer olabilir. Serie A ekibinin tecrübeli teknik direktörü Walter Sabatini’nin de Balotelli’nin transferine sıcak baktığı kaydedildi.

6 aylık sözleşme imzalayacak

Haberde, anlaşma sağlanması halinde Mario Balotelli’nin Salernitana ile 6 aylık sözleşme imzalanacağı belirtilirken, karişerinde yeni bir sayfa açacak olan tecrübeli golcünün tecrübesi ve yeteneğiyle takımına önemli katkılar sağlayacağı kaydedildi.