#

TARİHKÜLTÜR

Luke Evans ve Milla Jovovich, Bir Bilimkurgu-Gerilim Filminin Başrollerinde

Luke Evans ve Milla Jovovich, Brad Anderson’ın yakın zamanda çekimleri başlayacak yeni filmi ‘World Breaker’ın başrollerini üstlenmeye hazırlanıyorlar.

Beauty and the Beast (2017)Dracula Untold (2014)Hızlı ve Öfkeli 6 (2013) gibi filmlerle tanınan Luke Evans ve Resident Evil (2002-2016)Ultraviolet (2006), ve Fifth Element (1997) gibi seri ve filmlerle tanınan Milla Jovovich, Brad Anderson’ın bilimkurgu, aksiyon ve gerilim türündeki yeni filmi World Breaker‘da başrolleri üstlenen isimler olacak.

Film, kıyamet sonrası bir dünyada yaşam mücadelesi vermeye çalışan bir baba ve kızın hikâyesini konu ediniyor. Beş yıl önce gerçekliğin dokusundaki bir yırtık, tehlikeli yaratıkları alternatif bir boyuttan dünyamıza, yaşadığımız gerçekliğe yöneltmiştir. Baba, kızını güvende tutabilmek için onu bir adada saklar, hayatta kalabilmesi için onu eğitir ve olası gelecek savaşlara hazırlar. Çünkü çevrelerindeki hiçbir bölge güvenli değildir.

Senaryosu Joshua Rollins tarafından yazılan filmin yapımcılığını Martin Brennan üstlenirken, yönetmen koltuğunda oturan isim de Machinist (2004)Fractured (2019) ve Beyrut (2018) gibi filmleriyle bilinen Brad Anderson.

World Breaker‘ın çekimlerine, yakın zamanda Kuzey İrlanda’da başlanması bekleniyor.