#

Spor

Kuşadasıspor flaş tranferlere devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü ligde yer alan ve gözünü şampiyonluğa diken Kuşadasıspor flaş transferlerine devam ediyor. Sultanbeyli’de oynayan ve Kuşadasıspor’un profesyonel lige çıkmasında büyük emeği olan Abdullah Çınar, bugün Kuşadasıspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 3. Lig 3. grupta yer alan Kuşadasıspor flaş transferlerine devam ediyor. 2020-2021 sezonunda Kuşadasıspor’un 3’üncü Lige çıkmasında büyük emeği olan Abdullah Çınar, bugün kendisini Siyah Beyazlı renklere bağlayan imzayı atarak Kuşadasıspor’a transfer oldu. Kuşadasıspor taraftarının yakından takip ettiği ve tribünlerin sevgilisi haline gelen Abdullah bu sene 3’üncü ligde çıktığı 15 maçta 5 gol kaydetti. 25 yaşındaki genç oyuncu 2020-2021 sezonunda Kuşadasıspor forması giymişti. O sene profesyonel lige çıkan Kuşadasıspor’da Abdullah Çınar, en önemli maçlarda görev almış ve 3 gol atarak büyük katkı sağlamıştı. Kuşadasıspor yönetiminin uzun süredir peşinde olduğu genç yetenek bugün yapılan protokolle kendisini siyah beyaz renklere bağlayan imzayı attı.

Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Ferdi Zenginoğlu ”Şampiyon olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Teknik heyetle yaptığımız görüşmeler sonucunda Abdullah Çınar’ı renklerimize bağladık. Abdullah yarın Antalya’ya gidecek ve Kuşadasıspor kampına katılacak. Güçlü yönetimimizle birlikte transferlerimize devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyon olmak ve herkes emin olsun ki Kuşadasıspor bu sene ikinci lige ya çıkacak ya çıkacak. Kuşadasıspor tesisinin yer araştırılması tamamlandı ve projeleri hazır bu sene sonunda da tesislerimiz hazır olacak. Soyunma odalarımızı yeniledik ve herşey çok güzel oldu. İkinci yarı bambaşka bir Kuşadasıspor görecek herkes” dedi.