#

Bursa

Kültür sanat yaz kursları başlıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde, kültür sanat yaz kursları ile yeteneklerini keşfetmek isteyen gençlere kapılarını açıyor. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ‘’ Kültür ve sanatın kalbi Mustafakemalpaşa’da gençlerimiz verimli bir tatil geçirebilmeleri adına harika kurslar hazırladık.’’ İfadelerine yer verdi.

Öğrencilere yaz boyunca yeni beceriler kazandırmak, kendilerini geliştirebilme fırsatı sağlamak için geniş bir yelpazede eğitim fırsatı sunan Mustafakemalpaşa Belediyesi, Kültür Sanat Yaz Kursları kapsamında; Halk Oyunları, Bale, Dekoratif Alçı Yapımı, Yaşam Becerileri Atölyesi, Dama, Drama kurslar Fotoğraf Kulübü, Müzik Atölyesi Yaz Kursları kapsamında; Çocuk Korosu, Bağlama, Gitar, Çocuk Mehter kursları eğitimleri verecek.

131 Mahallesi ile Bursa’nın en büyük yüzölçümüne sahip Mustafakemalpaşa’da keşfedilecek yüzlerce şelale ve kartpostallara örnek olacak manzarası, Fotoğrafçılık Atölyesi öğrencileri tarafından kayıt altına alınacak.

Doğa ve fotoğraf meraklısı öğrenciler ilçenin farklı lokasyonlarında fotoğraf çekerek, hem sanatlarını konuşturacak, hem de ilçenin tanıtılmasına katkı sağlayacak.

Kurslara kayıt yaptırmak isteyen kursiyerler, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Masaları, Mustafakemalpaşa Kültür ve Spor Merkezi Kültür İşleri Müdürlüğü Kurs Ofisi veya 444 3 815 numaralı çağrı merkezinden, 2482 dahili numarasına bağlanarak, detaylı bilgi alabilecekler.

Kurs kayıt başlangıç tarihleri 15.06.2023, kurs kayıt bitiş tarihi 23.06.2023, kurs başlangıç tarihi 03.07.2023, kurs bitiş tarihi 01.09.2023 arasında gerçekleşecek.

‘’İlçeye kazandırılan Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ile sanatın ve sporun keyfini çıkaracağız’’ ifadelerini kullanan Başkan Kanar’’  Geleceğimizin teminatı gençlerimizi harika bir yaz bekliyor.

Gençlerimiz sanat, spor ve kültür kursları ile yeteneklerini keşfedecekler.

Sanatı ve sporu daha erişilebilir bir hale getirip, gençlerimizin yollarına ışık tutmayı hedefliyoruz.

Söz verdiğimiz gibi sporun ve sanatın kalbi Mustafakemalpaşa’da atacak.’’ Dedi.