#

Bursa

Köylülerden Başkana muhteşem karşılama

Bursa’nın Yenişehir ilçesi kırsal Akçapınar mahallesine ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Davut Aydın’a mahalle halkı muhteşem bir karşılama yaptı.

Akçapınar Mahallesinde vatandaşlar ile biraraya gelen Başkan Aydın’a köyde yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkanın köye geleceğini öğrenen kadınlar, yaptıkları organizasyonla gözleme ve mahallenin geleneksel tatlısı olan ceviz tatlısı yaptılar.

Mahalleli kadınlarla sohbet eden Belediye Başkanı Davut Aydın, burada yaptığı konuşmada, ‘Hafta içi bu mahallemize bir gece çay içmeye gelmiştim. Burada mahalle sakinlerimizin bazı ihtiyaçları vardı. Bunları gidermek için girişimlerde bulunduk. Yenişehir Belediyesi olarak da yapmamız gereken eksikleri tamamlamaya başladık. Bu gün muhtarımız Efraim Efe, bizleri mahalleye davet etti. Biz de davete icabet ettik. Bu gün mahalle sakinleri bizleri gerçekten muhteşem karşıladı. Güzel hazırlıklar yapmışlar bu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bir her zaman halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz. Amacımız eksikleri yerinde tespit edip sorunları gidermek’ dedi.

Bu arada mahalle sakini kadınlar başkandan Çanakkale gezisi talep ettiler. Bunun üzerine Belediye Başkanı Davut Aydın, havalar düzelir düzelmez istedikleri yere gönderme sözü verdi.

Akçapınar Mahalle Muhtarı Efraim Efe’de, başkanın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Başkanımız geçtiğimiz gece habersiz bir şekilde mahallemizi ziyaret etmişti. Orada sorunlarımızla ilgili kendisinden taleplerde bulunmuştuk. Kendisi sağ olsun bizim bu sorunlarımızı çözmek için anında girişimlerde bulundu. Şu an sorunlarımız tek tek çözülüyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımızın bizim sorunlarımıza karşı duyarlı olması nedeniyle mahalle halkımız kendisini mahallemize davet etmemi istediler. Biz de kendisini bu gün davet ettik ve daire amirleri ile birlikte mahallemizi tekrar ziyaret etti’ dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın