#

Haber

Kestel Belediyesi’nden Sünnet Şöleni

Bursa’da Kestel Belediyesi tarafından her yıl gerçekleşen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 75 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Kestel Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği sünnet şöleni bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik bando eşliğinde şarkılarla oluşturulan kortej yürüyüşü ile başladı. Makam aracı süslenen Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da sünnet çocuklarıyla birlikte korteje katıldı. Sünnet şöleninde 75 çocuk erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, etkinlikte yaptığı konuşmasında,

“Kestel her geçen gün gelişmeye, cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere yerel yönetim olarak sünnet şöleni başta olmak üzere her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Üzerinde bulunduğumuz meydan arkadaşlarımız teşkilat üyelerimizin alın yeri. Birçok çalışma yaptık ama yetmez. Çünkü Kestel daha iyilerine layık. Sürekli kendini geliştiren bir ilçe Kestel. Türkiye’ye örnek projeler hayata geçiriyoruz. Bütçe disiplinin korumuş bir ilçeyiz. Tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz daha önce devraldığımız geleneksel sünnet şölenimize devam ettik. Kardeş belediyelerimizle bu etkinliği devam ettiriyoruz. Bu gelenekle başladı hayırseverlerimizin katkılarıyla devam ettiriyoruz. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece Kestel daha büyük işler yapmaya devam edecek. Katılımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.