#

Bursa

KALBİR’den Anıtkabir’e ziyaret

Cumhuriyetin 100. yılını ‘Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ ilan eden Kalite Birliği Derneği (KALBİR) Başkanı Mustafa Karaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile 21 il temsilci Anıtkabir’i ziyaret etti.

KALBİR Yönetim Kurulu ve Bursa üyelerinin yer aldığı 80 kişilik heyetle Ankara’ya giden ve Derneğin Ankara Temsilcisi Özgür Özkan ile ekibinin katılımıyla 90 kişiye ulaşan KALBİR heyetinin Anıtkabir ziyaretinde, Kalite Birliği Onursal Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok liderliğinde Atatürk’ün mozolesine çelen bırakılıp saygı duruşunda bulunulduktan sonra, Milli Mücadele Kulesi’ne geçilerek Anıtkabir Özel Defteri imzalandı.

Mustafa Karaman konuşmasının sonu da, programda kendilerini destekleyen, Organizasyonun Ankara bölümünü planlayan Ankara Temsilcimiz Özgür Özkan’a ve organizasyonun gerçekleşmesinde üstün performans sergileyen KALBİR Genel Sekreteri Mustafa Toguş’a teşekkür etti.

Projenin sonuçlarını açıklayan KALBİR Onursal Başkanı Prof Dr Erkan Işığıçok da, “2023 Yılı Milli Egemenlik ve Kalite Yılı Projesini başarılı bir şekilde tamamladık.  Cumhuriyetimizin 100. Yılında 101 eğitim demiştik, 117 eğitim gerçekleştirdik ve 4236 sertifika verdik. Planladık, basardık ve Atamıza verdiğimiz sözümüzü tuttuk. Bugün de bu mutluluğumuzu sizinle paylaşıyoruz” dedi.