#

Bursaspor

İşte Bursaspor’un Başkan adayları

13 – 20 Ocak Tarihlerinde yapılacak olan Bursaspor Genel Kurulu öncesinde başkan adayları belli oldu. Bugün yapılan başvurulara göre adaylar Sinan Bür ve Raşit Barışıcı oldu.

Başkan adaylarından Raşit Barışıcı, şöyle konuştu “Bursaspor’da beyaz bir sayfa açmak adına her türlü hazırlığı yaptık. Yolumuz uzun ve zor. İmza veren ve destek veren tüm üyelerimize teşekkür ederim. İncelemeler sonrası dosyamızı teslim ettik. Bursaspor’a doğru bir hizmet adına yola çıkıyoruz. İnşallah güzel şeyler yaşayacağız. Allah yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan adaylarından Sinan Bür ise şunları söyledi:, “Uzun zamandır bu organizasyon için hazırlanıyorduk. Biz Bursaspor’dan çok fayda gördük. Bizi Sinan Bür yapan Bursaspor’dur. Bundan sonra da yönetici olarak hizmet vermek istiyoruz. Çalışmalar yaptık ve buraya geldik. Bursaspor’u diriltmek istiyoruz. Sloganımız da diriliş. Kongre sürecinden sonra düşüncelerimizi ve projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Eski yöneticilerden Metin Genç’e teşekkür ediyorum. Recep Günay’la da görüştük. Bursaspor’u ayağa kaldırmak için hep beraber hareket etmemiz lazım. Bursa uyansın artık” dedi.

Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder ise, “Bursaspor’a başkanlık ve yöneticilik yapan herkese teşekkür etmemiz gerekiyor. Ben her zaman küfüre karşı birisiyim. Kimse buraya küfür yemek için gelmiyor. Dostlarımız ve taraftarlarımızla görüştük. ‘Biz dersimizi aldık, artık biz vazifemizi yapalım, yöneticiler de yöneticiliğini yapsın’ demeye başladı. Bu da güzel bir gelişme. Mevcut yönetime de teşekkür ediyorum. Her şey Bursaspor için. Hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Mavi oy pusulası Sinan Bür’ü, kırmızı oy pusulası ise Raşit Barışıcı’yı temsil edecek.
Başkan adayları 10 Ocak Çarşamba günü saat 15.00-17.00 saatleri arasında yönetim kurulu aday listelerini divan kurulumuza teslim edecekler.