#

Spor

İngilizler, Ndombele’den umudu kesti!

Galatasaray’da kredisi bitmek üzere olan Tanguy Ndombele’nin Okan Buruk’la görüşerek kendisini toparlayacağı yönünde Türk basınında çıkan haberleri İngilizler fazla ciddiye aldı.

Galatasaray’ın sezon başında Tottenham’dan 15 milyon euro satın alma bedeliyle kiraladığı Tanguy Ndombele’nin geleceğini İngilizler çok merak ediyor. Milli arada teknik direktör Okan Buruk’la özel olarak görüşüp kendisini toparlama sözü verdiği haberlerini ciddiye alan İngilizler, konu üzerinde görüşlerini aktardı.

Türk basını yazdı İngilizler paylaştı 

İngiliz SpursWeb, Türk basınında yer alan Ndombele haberlerini yakından izliyor. Çünkü Fransız oyuncu Tottenham tarihinin en pahalı oyuncusu. SpursWeb, Türk basının “Tanguy Ndombele’nin milli takım arasında teknik direktör Okan Buruk’la yaptığı ‘özel görüşmenin’ ardından, Galatasaray’da Tanguy Ndombele’nin önemli bir oyuncu olma ihtimali konusunda biraz daha iyimser olduğunu açıkladı” haberini tercümr etti. İnternet sitesinde paylaştı.

İngiliz gazeteci Bharad Thirumalai ise Türk basınında yer alan bu haberlere rağmen Ndombele’den umudu kesmiş durumda.

Buruk’un bu yaklaşımına Ndombele’nin nasıl tepki vereceği merak konusu olacak. Ben kişisel olarak orta saha oyuncusunun kariyerini değiştirebileceğine dair çok fazla umut beslemiyorum. Kendisi bunu yapmak için özel bir motivasyona sahip görünmüyor.

Performansı beklentilerin altında kaldı 

Tanguy Ndombele, Süper Lig’de 4, Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 3 maçta toplam 123 dakika süre aldı ve skor katkısı veremedi