#

Haber

İmamoğlu Bursa’yı alacağız

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Bursalılarla buluştu.

Ekrem İmamoğlu bu seçimde Bursa’yı alacağız 

İmamoğlu ‘Seçimlerde Bursa’yı alacağız diyerek Millet Ittifakı’nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’i ve yanına Millet Ittifakı’nın Bursa İl Başkanlarını çağırarak konuşmalarına devam ederek Bursalılardan seçim için söz aldı.
İmamoğlu, ‘14 Mayıs’ta sandıkları patlatıyor muyuz?’ diye sorduğu Bursalılardan defalarca ‘evet’ yanıtını aldı.

Açıklamalarının ardından otobüse binen İmamoğlu yüzlerce vatandaşın otobüsün önünde beklemesinden dolayı dakikalarca alandan ayrılamadı.

Türkiye’de demokrasi sorunu var

Türkiye’de en büyük sorunun demokrasi olduğunu ifade eden İmamoğlu, “O ben bilirim diyen aklı o bir avuç insanı tıpış tıpış evine yollayacağız. O bakımdan Millet İttifakı’nın derdi kesinlikle sizlersiniz ve kesinlikle iktidar olmalıyız” dedi.

İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Bugün memleketin temel bir sorunu var. Türkiye’nin demokrasi sorunu var. Sevgili gençler, özellikle size söz sesleniyorum. Bütün kafası karışık arkadaşlarınızla konuşun.”

Sinan Ateş’in katillerini bulmak boynumuzun borcu

bazı şeylere değineceğim. Tabii ben bu memleketin genç bir insanına ve önemli bir akademisyenine yapılan bu suikasti Sinan Ateş’e yapılan bu suikasti kınıyorum. Allah rahmet etsin. Akademisyen şehidimize yapılan yapılan ve bu suikasti yapan kişileri bulmak 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere hepimizin boynunun borcudur bunu bilin.

Ben gittim anneciğini, babacığını da ziyaret ettim. Ailesiyle bir arada oldum. Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Tabii bu mesele bir faili meçhul meselesi asla olmayacak. Bu memleket yapanın yanında kalıyor memleketi olmayacak. Bu memlekete hak ve hukukun, adaletin sonuna kadar geldiği bir memleket olacak. Bu memleket adamına göre mahkeme, adamına göre hukuk, adamına göre adalet, adamına göre karar memleketi olmayacak. Sadece içi yananların kötü olaylara karşı içi yananların beddua ettiği değil. Türkiye Cumhuriyeti Devleti adaletin simgesi olacak. Mekanı cennet olsun Sinan Ateş’i rahmetle anıyorum” dedi.