#

Bursa

İhtiyaç sahiplerine kurban bağışı kampanyası

Mustafakemalpaşa Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için Kurban Bağışı Kampanyası başlattı.

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında örnek projelere imza atan Mustafakemalpaşa Belediyesi ‘’ Bir Kurban Bin Tebessüm’’ kampanyasıyla Mustafakemalpaşa’da mutluluk köprüsünü genişletiyor.

Kampanyanın ilçedeki sevgi bağını yükselttiği ifadelerini kullanan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ‘’ İlçemizde ki her vatandaşımızın eşit şartlarda yaşayabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte başlatmış olduğumuz proje sayesinde, ilçemizde ki her vatandaş bayrama mutlu bir şekilde girecek.’’ İfadelerini kullandı.

Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gören Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kurban bayramı boyunca toplanan hayırları, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak. Hayırseverler, kurban bayramı boyunca ilçemizde ki hayvan kesim yerlerine ve hayvan pazarın da bulunan stantlara başvuru yapabilir veya 444 3 815 çağrı merkezi ile iletişime geçebilirler. Başkan Erdem, hayırların nakdi yardım olarak değil ayni yardım olarak kabul edildiğini belirtti.