#

Magazin

Hollywood Vampires grubu İstanbul’da konser verdi

ABD’li ünlü oyuncu Johnny Depp ile rock müzik sanatçıları Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubu İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Johnny Depp’li Hollywood Vampires grubu İstanbul’da konser verdi.

Grubun dünya turnesi kapsamında Life Park İstanbul’da verdiği konser öncesinde, Türk rock müziğinin önemli seslerinden Ogün Şanlısoy da sahne aldı. Rock müzikseverlerin ilgi gösterdiği konserde katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı.

Hollywood Vampires grubu, 2015 yılında, 1970’lerde ölen rock yıldızlarının müziğini onurlandırmak için Alice Cooper, Johnny Depp ve Joe Perry tarafından kuruldu.

Neo Events ve Stellar organizasyonuyla Türkiye’ye gelen grupta, Johnny Depp, hem şarkı söylüyor hem de bas gitar, ritim ve klavyede yer alıyor.

Kendi adlarını taşıyan albümün yanı sıra “Rise”, “Candy From Strangers” ve “Live in Rio” gibi albümlere de imza atan grup, konserin tüm gelirini depremzedeler yararına DEC (Disasters Emergency Committee) deprem yardım fonuna bağışlayacaklarını açıklamıştı.

Doğuş Yayın Grubu’nun medya sponsorluğunu üstlendiği konser öncesi, Hollywood Vampires grubu, İstanbul’a gelir gelmez Star Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik’le bir araya gelerek röportaj verdi.

Grup üyeleri, İstanbul konserlerinin tüm gelirini deprem mağdurlarına bağışlayacaklarını açıkladı. Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubu, bu haberi bir video mesajla duyurmuştu

Grup üyeleri yaptıkları açıklamada şunları söylemişti;

“10 Haziran’da İstanbul LifePark’a geliyoruz. Aynı zamanda birçok masum insanın hayatına mal olan yıkıcı depremlerin etkisini bir nebze olsun azaltmak ve ihtiyaç duyulan yardımın toplanmasına katkıda bulunmak icin 10 Haziran akşamı İstanbul’da vereceğimiz konserin tüm gelirini DEC (Disasters Emergecy Commitee) deprem yardım fonuna bağışladık.”

Tıbbi bakım, barınak, yiyecek, su, battaniye ve ısıtma dahil olmak üzere acil yardım sağlayan ilk müdahale ekipleri arasında yer alan DEC, özellikle 6 Şubat depremi sonrasında büyük bir bağış kampanyası başlattı ve halen sürdürüyor.

Hollywood Vampires grubunun İstanbul’daki konseri için normal biletler 1000 TL, sahne önü biletler ise 2500 TL’den satışa çıkarılmıştı.