#

Gündem

Hizmete açılan kompleks vatandaşlara kolaylık sağladı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Karşıyaka Mahallesi’ne kazandırılan kompleks projesi, vatandaşlara kolaylık sağladı.

Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde ihtiyaca yönelik tespitlerin ardından hizmete sunulan Karşıyaka Kompleksi, kapalı semt pazarı, otopark, zabıta amirliği, cami ve semt sahası bölgeye nefes aldırdı. Aydınlatma sistemi ve güvenlik kamerasının yanı sıra buhar sistemiyle vatandaşlara alışveriş yapabilecekleri modern bir alan oluşturulan kapalı semt pazarı, esnaf ve mahalle sakinlerinden tam not aldı. Bölgeye kazandırılan pazar yeri ile yaşadıkları sorunların ortadan kalktığını ifade eden mahalle sakinleri, ilçe belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Mahalle sakinleri adına kazandırdığı proje için Canpolat’a teşekkür eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, “2014 yılında muhtar oldum. Muhtar olduğum zaman burada ne kapalı semt pazarı vardı, ne spor kompleksleri vardı. Burada Pazar caddede kuruluyordu, kışın esnafımız perişandı, vatandaşımız perişandı, yağmurda gidip alışveriş yapamıyorlardı. Müracaat ettik, sağ olsun Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat geldi, bu kapalı semt pazarını vatandaşlarımıza kazandırdı. Allah kendisinden razı olsun. Şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın