#

Bursa

Hırsızlık şüphelileri polisten at arabasıyla kaçtı

Bursa’dainşaattan demir çalan 2 hırsızlık şüphelisi polisten at arabasıyla kaçtı.  Polisten kaçarken belediyenin altyapı çalışması yaptığı yerde daha fazla kaçamayacaklarını anlayan şüpheliler at arabasından inerek yaya halde ortadan kayboldular. Polis ekipleri her yerde şüphelileri arıyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde inşaattan çaldıkları demirleri at arabasına yükleyen 2 hırsızlık şüphelisi, fark edildiklerini anlayınca kaçmaya başladı.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, bir süre sonra şüphelileri fark ederek takibe başladı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheliler, atı koşturarak kaçmaya başladı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan şüpheliler, Yenişehir Caddesi üzerinde BUSKİ ekiplerinin altyapı çalışmasına takıldı.

Çalışma nedeniyle kapalı olan yola giren şüpheliler, at arabasını bırakarak yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri, demirlere ve at ile araca el koydu. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ederken, kovalamaca bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.