#

Bursa

“Her şey Türkiye için”

Türkiye 100 yılı için, şahlanan ve üreten ülkemiz sloganı ile vatandaşlarla buluşmalarına devam eden Ak parti çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili adaylarının kesinleşmesi ile siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı.AK Parti Yenişehir ilçe teşkilatları vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet İleri, “Türkiye 100 yılı için, şahlanan ve üreten ülkemiz için en küçük mahallemizden en büyük şehirlerimize kadar tüm teşkilatımızla birlikte sofralardayız, sohbetlerdeyiz, sokaklardayız.Biz büyük bir aileyiz gittiğimiz her yerde halkımızın destekleri bizleri mutlu ediyor.Onların bu güvenine layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan İleri, yönetim kurulu üyelerimiz, Gençlik Kollarımız, meclis üyelerimiz ve önceki dönem ilçe Başkanımız Fikret Hatipoğlu ile mahalle başkanımız Ahmet Arı ve Muhtarımız. Mithat Arı’nın ev sahipliğinde ziyaretlerimize devam ediyoruz. Gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın