#

Bursa

Hayat,sınav ve edebiyat

Yazar ve Televizyon programcısı Temirağa Demir’in okul söyleşileri devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Orhangazi Çok Programlı lisesinde öğrencilerle bir araya gelen Yazar yeni kitabı “Mezarlıktaki Müjde” nin kitapseverlerle buluşmasının ardından okul söyleşi ve dinletilerine de hız kesmeden devam ediyor.

Bu hafta içerisinde Şarık Tara Anadolu Lisesi, İbrahim Önal Fen Lisesi ve Hasan Celal Güzel Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde gençlerle bir araya gelen Temirağa Demir Sınavlarda başarı,etkili iletişim ve sosyal medya, doğru meslek seçimi, edebiyatın hayatımıza etkisi ve öz güven konu başlıklarıyla söyleşiyor.

Ayrıca seçkin şairlerden şiirler yorumlayarak gençlerin ruh dünyasına dokunan yazar Demir “Gençler şüphesiz bizim geleceğimiz, onlarla bir arada olmak, hayata dair sohbet etmek, alacakları kararları bir kez daha gözden geçirmelerini sağlamak, edebiyatı sevdirmek, girecekleri sınavlara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak, kendilerini iyi ifade edebilmeyi artırmak söyleşilerimizin başlıca konuları.

Yeni kitap sonrasında yine bir araya gelmek beni de hayli mutlu etmektedir. Davet eden tüm okullara zaman el verdiği ölçüde katılmaya çalışıyorum.

Yazmak,okumak gençlere iyi gelir.

Yürekten başarılar diliyorum” dedi.

Yazar Temirağa Demir her hafta Salı akşamı saat 21.00’de Line Tv ekranlarında “Buğu” isimli şiir ve müzik programı ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın