#

Magazin

Haluk Levent: Müzik susmasın

Haluk Levent, şehit haberleri ve felaketlerden sonra konserlerin ertelenmesine tepki gösterdi. Şarkıcı, “Müzik susmasın, konserden elde edilen gelir şehit ailelerine bağışlansın” dedi.

Haluk Levent, şehit haberleri ve felaketlerden sonra müziğin susmasını eleştirdi. Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde şehit olan Müslüm Özdemir’in ailesine AHBAP Derneği’yle ev alan şarkıcı, “Şehit haberleri gelince içimiz parçalanıyor ama sadece müzik susuyor ve spor müsabakaları devam ediyor, olan hep emekçilere, müzisyenlere oluyor. Müzik susmasın, konser verilsin ama buradan elde edilen gelir şehit ailelerine bağışlansın, ben bunu kendime ilke edindim” dedi.

KKTC’deki Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Levent, dernekle birçok insanın hayatına dokunduklarını söyledi. Şarkıcı, “Bu zor zamanlarda insanların birbirlerine kenetlenmiş olması mutlu ve umutlu hissettiriyor herkesi… İnsanlar önceden bana şarkıcı Haluk Levent olarak sarılıyor, eserleri konuşuyorduk, şimdi ise sarılıp, depremden ve bu tarz şeylerden söz ediyoruz. Bundan rahatsız değilim, kendi tercihim” açıklamasında bulundu. Levent, Avrupa turnesine de hazırladığını belirtti.

Kaynak: Milliyet