#

Bursa

Hakkı Çetin güven tazeledi

S.S. 307 Sayılı Yenişehir Yağlı Tohumlar Kooperatifi’nin Şehit Ömer Halisdemir Kültür merkezinde gerçekleşen Olağan Genel kurulunda mevcut Başkan Hakkı Çetin, güvenoyu alarak tekrar başkan oldu.

Geniş katılım ile Şehit Ömer Halisdemir Kültür merkezinde gerçekleşen Olağan Genel kurulundaki seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterdi. Yağlı Tohumlar kongresine Siyasi parti ilçe başkanları, oda ve kooperatif başkanları, muhtarlar, kooperatif orakları ve üyeler katıldı.

Tek adaylı genel kurulda gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Başkan Hakkı Çetin, “Öncelikle bütün üyelerimize arkadaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar sizlerden aldığımız destek ile elimizden gelenin en iyisini yapmak için ekibimizle birlikte durmadan çalıştık. Bu yeni dönemde de sizlere daha iyi hizmet yapabilmek için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yapılan olağan genel kurulun hepimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yönetim kurulu asil listesinde Hakkı Çetin, Mehmet Emin Turgut, İsmail Eriş, Suat Durmuş. Yönetim kurulu yedek listesinde Süleyman Orak, Fahri Tufan, İbrahim Tuna, Enver Sayın yer alırken, genel merkez delegeliğine Hakkı Çetin, Cengiz Tuğral, Serdar Karanfil seçildi.

Üyelerden tam destek alan Başkan Hakkı Çetin, ” Yeni dönemde üyelere daha iyi hizmet verebilmek için yeni modern depolar yapmak için genelde kuruldan yetki aldı”.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın