#

Bursa

Güncel programının konuğu Mustafa Esgin

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Line Tv’yi ziyaret etti. Güncel programına konuk olan Esgin, Bursa’nın ulaşım ve sağlık yatırımları üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa’nın yıllardır beklediği Hızlı Tren Projesi adım adım ilerliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun ocak başında yaptığı Bursa ziyaretinde detaylarını kamuoyuna duyurduğu projenin detaylarını, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Line Tv’de yayınlanan Güncel programında anlattı.

‘Bursa ulaşımında rahatlama sağlanması için radikal adımları atıyoruz’ diyen Esgin, 66 kilometrelik raylı sistem hattı hedefinde hangi aşamada olunduğunu aktardı.

Yine Bursa’nın heyecanla beklediği Havalimanı konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Esgin, Yenişehir ilçesinde bulunan Bursa Havalimanı’ndaki son durumu paylaştı.

17 ilçenin tamamında hastanelerin yenilendiğini de ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Esgin, kente kazandırılan sağlık yatırımlarının detaylarını anlatırken, Ali Osman Sönmez Hastanesi’ndeki son durumu da paylaştı.