#

Bursa

“Gülümseyen Bursa için yollardayız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim heyecanın dorukta olduğu bu günlerde yağmur altında esnafı ziyaret etti. Yoğun yağmura aldırış etmeyen Bozbey, ‘’Heyecanımız ve hizmet arzumuz o kadar yüksek ki yağmur, çamur bizim için fark etmez. Çok az kaldı. Sizlerin bize gösterdiği büyük teveccüh sayesinde 1 Nisan’dan sonra Bursa’da esnafımız, gençlerimiz, çocuklarımız, emeklilerimiz kısacası herkes gülümseyecek’’ dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine çok az bir kala saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, yerel seçimlere 6 gün kala Osmangazi İlçesindeki Yeşilova ve Kemerçeşme Mahallelerini ziyaret etti. Mustafa Bozbey’e CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın da eşlik etti.

Yoğun yağmur yağışına aldırış etmeyen Bozbey’in heyecanlı ve azimli duruşu vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Bozbey Bursa’ya dair çözüm önerilerini de paylaştı.

‘’Yağmurun bizi durdurmasına izin vermeyiz’’ diyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, ‘’Her koşulda halkımızın yanında olduğumuzu göstermek için buradayız. Yağmur altında bile olsa, esnafımızla buluşup sorunlarını dinlemekten geri durmayacağız. Sizlerin taleplerini dinlemek, çözümlerimizi üretmek bizim görevimiz. Bursamızın her mahallesine hizmet götürmek için 5 yıldır sahada çalışıyoruz. Artık sonuna geldik. Güzel Bursamızın daha yaşanabilir ve herkesin gülümseyeceği bir şehir olması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günkü destekleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.