#

Bursa

“Gençlerimizin geleceği için tüm çalışmalarımız hazır”

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı öncesinde Uludağ Üniversitesi bünyesinde bulunan Emir Sultan, Uluşehir ve Süleyman Çelebi öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ve Yurt Müdürü Nevzat Ergün ile birlikte Emir Sultan Öğrenci Yurdu’nda kalan Tıp Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etti, talep ve önerileri ile ilgili notlar aldı.

Daha sonra farklı bölümlerde öğrenim görerek yurtlara kayıtlarını yaptıran öğrenciler ve ailelerini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Kılıç, öğrenim hayatlarında başarılar diledi. Milletvekili Kılıç daha sonra yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarda son aşamalarına gelinen Uluşehir ve Süleyman Çelebi yurtlarını gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında bilgiler veren AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenci kardeşlerimizi her anlamda eksiksiz bir şekilde ve rahatça geleceklerini şekillendirebilecekleri ortamlarda, verimli bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürebilecekleri ortamları oluşturabilmek adına büyük gayret sarf ediyoruz. Tıp fakültesi öğrencilerimiz eğitimlerine ve diğer öğrencilerimiz de yurtlarına yerleşmeye başladılar. Öğrencilerimiz ve yöneticilerimizle yaptığımız sohbetlerle varsa eksikliklerimizi gidermek adına gerekli notlarımızı aldık. Yurtlarımızın, öğrencilerimizin barınma ihtiyacının yanı sıra diğer tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde hazırlandığını gördük. Ben buradan emeği geçen tüm yetkililere ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin atık her anlamda isminden söz ettiren bir ülke olduğunu belirten Milletvekili Ahmet Kılıç, gençlerin Türkiye’ye kattığı değerin son derece önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Onlara güveniyoruz ve İnşallah onların gelecekte çok güzel işlere imza atacaklarına inanıyoruz.

Bursamız bir öğrenci kenti aynı zamanda, gençlerimizin yaşamlarında eşsiz anılar biriktirebilecekleri her yönüyle güzel bir şehir. Gençlerimizin güzel bir eğitim hayatı sürdürebilmeleri için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış vaziyette. Gençlerimizi Bursamıza bekliyoruz.”