#

Bursa

Genç girişimciler Başkanları seçti

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Ticaret ve Sanayi odasında gerçekleştirilen TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri tamamlandı.

Yenişehir Ticaret Borsası ile Yenişehir Ticaret ve Sanayi odasının bu kapsamda Bursa İl Kurullarında görev yapacak temsilcileri Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçimlerde belirlendi.

TOBB İl genç girişimciler kurulu icra komitesi Başkanlığına seçilen Nezaket Erbaş, “Kendisini seçen üyelere teşekkür ederek, ‘İnşallah bana güvenen arkadaşlarımı mahcup etmeyeceğim. Seçildiğim yerin hakkını vereceğim’ diye konuştu.


TOBB İl genç girişimciler kurulu icra komitesi Başkanlığına seçilen Oğuz Öztürk ise seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, ‘Gençleri Bursa’da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu önemli görevi alnımın akıyla tamamlayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

Yenişehir TSO Başkanı Orhan Torun, her iki girişimciye de teşekkür ederek, ‘İlçemizi Bursa’da en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. İki arkadaşımızı da tebrik ediyorum’ dedi.