Gemlik
Gemlik’te dolu dolu bir hafta
Gemlik Belediyesi geçtiğimiz hafta boyunca hem altyapı hem de sosyal alanlarda önemli çalışmalar gerçekleştirdi.
Hamidiye Mahallesi’nde taş parke ve tamirat çalışmaları yapılırken, Cumhuriyet Mahallesi’nde yol açma çalışmaları gerçekleştirildi. İlçe genelinde asfalt yama işlemleri devam ederken, Orhaniye Mahallesi’nde 5 sokakta toplam 2 bin metrekare taş parke yapımı tamamlandı.
Yaşam Sokağı Projesi’nin inşaat süreci hız kesmeden sürerken, kenti yeşil ve düzenli tutmak için aralıksız temizlik çalışmaları yürütüldü. Ayrıca tarım alanının konut alanına dönüştürülmesi için imza kampanyası başlatıldı.
Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, Telat Tepe anısına 4. Zeytin Kupası final maçı oynandı. Afetlere hazırlık amacıyla eğitimler ve tatbikatlar düzenlenirken, 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle kahraman gaziler için tören gerçekleştirildi.
Gemlik’te bir hafta pic.twitter.com/6ZPRcZbybl
— Line TV (@bursalinetv) September 22, 2025


Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş