#

Bursa

Finalistler belli oldu

Bursa Yenişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Gençlik Spor ilçe müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvasında finalistler belli oldu.

8 takımın katıldığı ve büyük bir çekişmeye sahne olan voleybol turnuvasında grup birinciliğini oynadığı yedi maçın tamamını kazanan ve oynadığı 7 maçta sadece bir set veren Engelliler Derneği birinci olurken, ikinci Yıldırım Gayrimenkul, üçüncü 100. Yıl Gençlik ve dördüncü Şişe Cam oldu.

Turnuvada yarı final maçları 21 Şubat Çarşamba günü saat: 19:00’da Engelliler Derneği ve Şişe Cam, 21:00’ de ise Yıldırım Gayrimenkul ile 100. Yıl Gençlik karşılaşacak. Bu maçların galipleri de 23 Şubat Cuma günü saat: 21:00’de final oynayacak. Üçüncü ve dördüncülük maçı da yine 23 Şubat Cuma günü 19:00’da oynanacak.

Gençlik Spor ilçe müdürü Ahmet Kaya, turnuvanın grup maçlarını hiçbir tatsızlık yaşanmadan tamamladıklarını belirterek, ‘Katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşanmadan grup maçlarımızı tamamladık. İlk dörde kalan takımlarımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki Çarşamba ve Cuma günü oynayacağımız yarı final ve final maçlarımızın da aynı centilmenlikte geçmesi tek dileğimiz. Yarı final ve final maçlarını tüm ilçemiz spor severlerini bekliyoruz’ dedi.