#

Bursa

Fethiye İdman Yurdu ve İznikspor Bölgesel Amatör Lig’e Yükseldi

Süper Amatör Lig’de heyecan dolu bir play-off mücadelesi yaşandı ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen yeni takımlar belli oldu. Süper Amatör Lig’de oynanan 5. hafta maçlarının ardından Fethiye İdman Yurdu ve İznikspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeye hak kazandı.

Fethiye İdman Yurdu, Atıcılar’da oynanan karşılaşmada İnegöl Orhaniyespor’u 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Diğer yandan Yenişehir Stadı’ndaki mücadelede İznikspor, İnegöl Alanyurt’u 3-0 mağlup ederek BAL’a yükselme başarısını elde etti.

Play-Off Grubu Lideri Fethiye İdman Yurdu

Play-off mücadelesinde liderliği Fethiye İdman Yurdu elde ederken, İznikspor ikinci sırayı aldı. İnegöl Orhaniyespor 8 puanla üçüncü, Karadeniz Güven 6 puanla dördüncü, Şükraniyespor 3 puanla beşinci ve İnegöl Alanyurt ise 2 puanla altıncı sırada yer aldı.

İznikspor’da sevinç

Bu sonuçların ardından yeni sezonda Bursa’yı Bölgesel Amatör Lig’de M.K.Paşaspor Belediye, İnegöl Doğugücü FK, Fethiye İdman Yurdu ve İznikspor temsil edecek. Bu takımlar, Bursa’nın futbol arenasında heyecan dolu maçlara ev sahipliği yapacak.