#

Spor

Fenerbahçe stadyumu yıkılıyor mu? Yeni sponsoru ortalığı karıştırdı

Fenerbahçe’nin stadının yenilenmesi gerektiği dedikoduları yeniden hortladı. Aziz Yıldırım da gündeme geldi.

Ülkemiz 2023 yılında korkunç bir deprem felaketi yaşadı… o depremden sonra deprem uzmanları Türkiye’deki statların durumunu gündeme getirdi. Fenerbahçe Stadı da bunların başında yer aldı.

Deprem uzmanı prof. Dr. Ercan fitili ateşledi 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,  “Fenerbahçe Ülker Stadyumu deprem açısından çok kötü” dedi. Eski Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı”Fenerbahçe stadı 5-10 yıl içinde Gebze’ye taşınacak” sözleri akıllara geldi. O dönemde büyük tepki alan bu iddia unutuldu.

Fenerbahçe’nin stadı yenilenmeli mi?

Dün ise farklı bir şekilde hortladı. Bu kez Fenerbahçe’nin sponsorlarından Gedik Yatırım sürpriz bir video ile ortaya çıktı. Hiç gündemde yokken, “Fenerbahçe stadı yenilenmeli mi?” diye sordu. Bu sorunun bir yatırım şirketi tarafından gündeme getirilmesi çok daha dikkat çekici bulundu.

Kulübün bilgisi var mı?

Akıllara ise bir kez daha Ercan’ın; “Fenerbahçe Stadı’nın bulunduğu yer çok kötüydü. Kurbağalıdere’de. Yer yer çökme, sıvılaşma, oturmaların olabileceği bir yerde” sözleri gündeme geldi.

Gedik Yatırım’ın böyle bir gündemi kulüpten bağımsız oluşturamayacağı Fenerbahçe yönetiminin de böyle bir operasyona destek verdiği iddia edildi.