#

Spor

Erden Timur istifasını verdi! İşte istifanın nedeni

Son dönemde hakkında türlü türlü söylentiler çıkar Erden Timur ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Timur’un istifa ettiği iddia edildi.

Metin Öztürk istedi. Dursun Özbek düğmeye bastı. Erden Timur’un tasfiye işlemi başladı. Kısa süre önce transfer konusundaki yetkileri resmi olarak elinden alınmasa da bazı operasyonlar Cenk Ergün’e verilmeye başlandı.

Yetmedi… Özbek, Mayıs ayında yapılacak seçimde Timur’un yerine yönetime Abdürrahim Albayrak’ı Sportif AŞ’ye ise Murat Özkaya’yı almaya karar verdi.

Divan kuruluna katılmadı

Dün ise Erden Timur’dan sürpriz bir hamle geldi… Önce Divan Kurulu toplantısına katılmadı. Daha sonra CEO olarak görev yaptığı Sportif AŞ toplantısına katılmadı.

İlk etapta hastalık tarzı bir bahanesi olduğu düşünüldü. Ancak sosyal medyada patlayan, “ErdenTimur’uYedirmeyiz” tarzı çalışma sonrasında sıkıntılı bir durum olduğu fikri net şekilde akıllara yerleşti.

İddialara göre son dönemde yaşananlardan rahatsız olan Timur, Sportif AŞ toplantısına katılmadı. Yerine istifasını gönderdi. Bu iddianın gerçek olup olmadığı bugün içinde netleşecek.