#

Spor

Edin Dzeko Maç sonunda çok ağır konuştu

Bosna Hersek evinde Portekiz’e karşı 5-0’lık ağır bir mağlubiyet aldı. Kaptan Edin Dzeko, maç sonunda sert açıklamalar yaptı.

Edin Dzeko’nun kaptanlığını yaptığı Bosna Hersek, evinde Zenica’da Portekiz’e 5-0 yenildi… Fenerbahçe’nin yıldızı alınan hezimeti yaklaşık 20 gün önce takımın başına getirilen teknik direktör Savo Milosevic’in oyun sistemine çıkardı.

Öyle bir duruma düştük ki bu akşam Portekiz gibi bir rakibe karşı galibiyete ihtiyacımız vardı. Lihtenştayn maçı bizi yanılttı. Üçüncü dakikada gol yediğinizde bacaklarınız kendiliğinden titremeye başladı. Bireysel hatalardan dolayı çok kolay gol yedik.
Bunu artık yapamayız. Nasıl başladıysa öyle bitti. Bu maç koçun gelecekte neyin ve nasıl olduğunu görmesine yardımcı olabilir. Bu tür takımlara karşı açık bir şekilde oynamak iyi değil, biz onlarla aynı seviyede değiliz.
Kaybolmak asla kolay değildir. Geriye kalan tek yolumuz play-off’lar. Diğer iki maçta kime güvenebileceğimizi görmemiz gerekiyor. Sanırım hepimiz bu play-off’u tamamlayacağız.
Euro 2024’e katılmaya çalışacağız.