#

Magazin

Ece Erken’e evrakta sahtecilikten suç duyurusu

Ece Erken yasak aşk yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile uzun süre gündemde kalmasının ardından sevgilisi Mahmutyazıcıoğlu’nun boşandığını gösteren mahkeme kararını sosyal medyadan yayınlamıştı. Ece Erken, karar sahibi gibi gösterilen mahkeme tarafından savcılığa ihbar edildi. Mahkemece savcılığa gönderilen ihbar yazısında, böyle bir karar vermediklerini belirtip ünlü sunucunun resmi belgede sahtecilik yaptığı kaydedildi.

Ece Erken’in yasak aşkı uzun bir süre magazin gündemini meşgul etmiş, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu ile arasında geçen gerginlik günlerce konuşulmuştu.

Erken, kişisel sosyal medya hesabından, Mahmutyazıcıoğlu’na ait olduğu söylenen, eşi Benan Mahmuyazıcıoğlu’yla boşandığını gösteren bir mahkeme kararı yayınlamıştı.

EVRAKTA SAHTECİLİKTEN SORUŞTURMA

Günaydın’da yer alan habere göre, ünlü sunucu tarafından paylaşılan karar sonrası, kararın sahibi İstanbul Aile Mahkemesi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Mahkemece savcılığa gönderilen ihbar yazısında; Erken’in resmi belgede sahtecilik yaptığı kaydedildi.

Mahkeme, Erken tarafından mahkemelerine ait gibi görünen bir resmi belgenin paylaşıldığını, mahkeme tarafından böyle bir karar verilmediğini, Erken’in gerçeğe yakın şekilde hazırlanmış sahte belgeyi gerçekmiş gibi yayınladığını belirterek ünlü sunucunun cezalandırılmasını istedi.

Mahkemenin ihbarı üzerine Erken hakkında soruşturma başlatıldı.

Benan-Şafak Mahmutyazıcıoğlu çifti, olaydan aylar sonra 3 Haziran’da İstanbul 10. Aile Mahkemesi’nde tek celsede boşandı.