#

Bursa

Dusan Alimpijevic’le 3 yıl daha

Frutti Extra Bursaspor, Başantrenörü Dusan Alimpijevic’in sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Barış Spor Salonu’nda gerçekleşen imza töreninde Bursaspor Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Sezgin, Frutti Extra Genel Menajeri Nedim Yücel ve basın mensupları katıldı.

Sözleşme öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Koç Dusan Alimpijevic “Geçmişte çok iyi şeyler yaptık. Bu basın toplantısı benim bu kulüpteki geleceğim hakkındaki dedikoduları ortadan kaldırmak için bir adımdı. Bu bizim gelecek planlarımız hakkında ne kadar ciddi olduğumuzu gösteriyor. Bu kontrat uzatma gelecekte başarılması gereken şeylerin olduğunun bir ilanıdır. Bu kulüpte ve bu şehirde bulunmaktan çok mutluyum. Bu kulübün çok daha fazla potansiyele sahip olduğunun farkındayım. Hep birlikte bu potansiyeli gerçekleştirmek için hareket edeceğiz. Salonda yarattığımız atmosfer Avrupa’da çok nadir görülen bir atmosfer. Tek isteğim bu desteğin mağlup olduğumuz zamanlarda bile devam etmesi. Biz bu takımın sahada her saniyede savaşacağının sözünü veriyoruz. Bursaspor’a ilk imza attığımda şimdiden daha az beyaz saça sahiptim ama aynı başarı arzusuna sahibim.” ifadelerini kullandı.

Bursaspor’da başarılı işlere imza atan Dusan Alimpijevic ile bu sezon sonunda sona erecek olan sözleşme 2025 yılına kadar uzatılırken yapılan protokolde çıkış maddesinin olup olmadığı merak ediliyordu.

Yapılan basın toplantısında konuya açıklık getiren Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, Dusan Alimpijec’in sözleşmesinde bu sezon ve gelecek sezon çıkış maddesinin olmadığı lakin 2024-2025 sezonunda çıkış maddesinin olduğunu açıkladı.