#

Bursa

“Derdimiz yavrularımızın yüzünü güldürmek”

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatri Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederken, hastanenin yeni Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan Ay’a da görevinde başarılar diledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ziyaretinde AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Gülten Doğrul ve Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile Yıldırım İlçe Başkan Yardımcısı Abduselam Arvas eşlik etti.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Vekil Ahmet Kılıç, Yıldırım gibi nüfus yoğunluğu yaşanan bir bölgede Yüksek İhtisas Hastanesi’nin sağlık alanında çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Kılıç, “Yıldırım ilçemiz Bursa’mızın en büyük ilçelerinden. İlçemizin sağlıkla ilgili hizmetlerinin büyük kısmını Yüksek İhtisas Hastanesi üstleniyor.  Bu hizmetler başta sağlık yatırımlarımızla ve hekimlerimizin özverili çalışmalarıyla artık daha sistematik bir şekilde çözüme ulaşıyor. Bugün hastanenin pediyatri bölümünde yatan yavrularımızı da ziyaret ettik. Şifalar diledik. AK Parti iktidarında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli atılımlar oldu ve olmaya devam ediyor” dedi.

80 çocuğun tedavi gördüğü Pediyatri bölümünü ziyaret eden ve çocuklara oyuncak hediye eden Milletvekili Ahmet Kılıç, “Derdimiz bu yavrularımızın yüzünün gülmesi, daha da modern daha da güzel hastanelerde sağlığına kavuşmasıdır” şeklinde konuştu.

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan Ay da AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a çalışmalarla ilgili bilgi verdi.