#

Bursa

Davut Aydın: “Vatandaşımızın emrindeyiz”

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, 5 yıldan bu yana olduğu gibi yine Yenişehir halkının emrinde olduklarını belirtti.

Gönül Belediyeciliği sloganı ile yola çıkan ve görev yaptığı sürede halkın içinden hiç kopmayan, halkla iç içe bir görüntü veren Davut Aydın, önümüzdeki 5 yıl içinde yine hizmetle dolu bir dönemin kendilerini beklediğini belirtti.

Başkan Aydın, ‘Sloganımız gönül belediyeciliği idi. Gerçekten 5 yıllık süre içinde ilçe halkımızın gönlüne girdiğimizi seçim çalışmalarında ve yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. 5 yıl içinde söz verdiğimiz her şeyi fazlasıyla yaptık önümüzdeki 5 yıllık dönemde yine fazlasıyla yapacağı’ dedi.

Yenişehir’de görev yaptığı son 5 yıl içinde ilçede huzuru tahsis ettiklerini belirten Davut Aydın, ‘Yenişehir gerçekten en sıkıntısız dönemini yaşadı. İlçe yöneticilerinin hep birlikte hareket ettiği ender dönemlerden birisini yaşadık. Bu çorbada bizim de tuzumuzun olması bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Toplumu germek için çaba harcayan hiç kimseye pirim vermedik ve sonuçta huzurlu bir ilçede huzur içinde yaşadık’ dedi.

Cumhur İttifakının dimdik ayakta olduğunun da altını çizen başkan Aydın, ‘Seçim çalışmalarında da görüldüğü gibi el ele gönül gönüle çalışmalar yapıyoruz. Gerek AK Parti teşkilatı, gerek gençlik ve kadın kollarımız, gerek MHP Yönetimi, Ülkü Ocaklarımız ve kadın kollarımızla harika çalışmalara imza atıyoruz. Cumhur ittifakı asla oyuna gelmeyecek ve gönül birlikteliği ilelebet devam edecektir’ dedi.

Hizmet anlamında dolu dolu bir 5 yıl geçirdiklerinin altını çizen başkan Aydın sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Kimseyi ayırmadan kayırmadan dolu dolu bir 5 yıl geçirdik. Yaşadığımız pandemi, deprem ve sel felaketlerinin ardına sığınmadan mücadele ettik. Yaptığımız hizmetlerin yanı sıra belediyemize onlarca yeni gayrimenkul kazandırdık. Merkezi iktidarımızdan bir çok hizmet aldık. Üstelik belediyemizin hiç borcunu bırakmadık. 5 yıl her türlü olumsuzluğa rağmen güzel işlere imza attık. Şimdi yeniden daha fazlasını yapmak için kolları sıvadık. İnşallah 1 Nisan sabahı yeniden bismillah deyip hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz’