#

Spor

Dalga geçer gibi bilet parası

Trendyol 1.Lig’in 16.haftasında oynanacak olan Tuzlaspor – Sakaryaspor maçının bilet fiyatları belli oldu. Karşılaşma için deplasmana gidecek olan Sakaryaspor taraftarlarının maçı izlemek için bu parayı ödemesi gerekecek.

Trendyol 1. Lig’in 16.haftasında Sakaryaspor deplasmanda ligin son sıralarına demir atan Tuzlaspor ile karşılaşacak. Salı günü saat 14.00’te Pendik Stadı’nda oynanacak maçın bilet fiyatları da belirlendi.

Fahiş bilet fiyatları 

İstanbul temsilcisi geçen sezon ve bu sezon bazı maçlarda yaptığı ‘Yüksek bilet fiyatı’ tarifesini Sakaryaspor’a karşıda sürdürdü. Tuzlaspor yönetimi Sakaryaspor taraftarları için ayrılan misafir tribünün bilet fiyatlarını 5 bin TL olarak açıkladı. Sakaryaspor taraftarı olarak bu maçı tribünden izlemek isteyenlerin 5 bin TL ödeme yaparak bilet alması gerekecek. Ev sahibi taraftar ise 4 bin TL bedelle mücadeleyi tribünde takip edebilecek.

50 Bin TL’ye maç bileti

Tuzlaspor; Giresunspor, Erzurumspor, Kocaelispor ve Eyüpspor maçlarında bilet fiyatlarını 5 bin TL’den satışa çıkartmıştı. Tuzlaspor, bu sezon oynadığı Eyüspor maçının bilet fiyatlarını kendi seyircisi için 17.000 TL, deplasman seyircisi içinse 21.000 TL olarak duyurmuştu.

Tuzlaspor, geçen sezon da benzer bir bilet fiyatlandırmasına gitmişti. Eyüpspor karşısında deplasman bileti fiyatlarını 50.000 TL’ye satışa çıkaran Tuzlaspor yönetimi, kendi taraftarı için de 38.500 TL fiyat biçmişti.