#

Bursa

Dadaş’ın maçı Bursa’da

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılan kontroller doğrultusunda stadyumda maç oynanamaz raporu verildiği için iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynayan Mavi beyazlılar Gençlerbirliği maçını Bursa’da oynayacak.

SEDAT YOĞURTCU / LINE TV 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde zarar gören yerlerden biri de Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu oldu. Yapılan kontrollerde Stadyum’ da maç oynanamaz raporu verildiği için iç saha maçlarını farklı şehirlerde oynayan Erzurumspor FK, daha önce Rize Ve İstanbul’da oynadığı maçların ardından ligde kalma yolunda hayati önem taşıyan Gençlerbirliği maçı için Bursa’yı seçti.

Spor Toto 1’inci Lig’de pazar günü Erzurumspor FK ile Gençlerbirliği arasında Erzurum’da oynanması gereken 36’ıncı hafta karşılaşması Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

Lig’de 33 puanla 15. Sırada bulunan Dadaşlar 31 puanla bir basamak altında bulunan Gençlerbirliği’ni mağlup ederek ligde kalmak için avantajı elde etmek istiyor.

Erzurumspor FK kulübünün resmi hesaplarından yapılan açıklamada Erzurumspor FK – GENÇLERBİRLİĞİ maçının Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacağı duyurusu yapıldı.