#

Haber

CHP Nilüfer’de Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarını tanıttı

Yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı tarafından Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları tanıtıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarını tanıttı.

İşte Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları

Şirinşah Bilgili

Berna Hacer Bilici

Ali Ekber Can

İlhan Çetin

Baturalp Gülenç

Osman Günay

Özlem Güneş

Umut Güneş

Yaşar Demiroğulları

Gökçe Güney

Kemal İvgen

Gülver Deniz

Meltem Dilekçi

Kemal Edinç

Çağrı Ekici

Ekrem Erk

Uğur Ertuğ

Mehtар Esen

Süleyman Gören

Zeynep Karagöz

Asker Karataş

Cavit Kaya

Nizamettin Kaya

Şenol Nazif Köse

Mikail Küçük

Ahmet Eren Memiç

Armağan Ekrem Göyünç

Şemsi Oğuz

Salih Güleç

Muharrem Or

Ahmet Eren Memiç

Vildan Özkula

Atakan Ünsal

Fatma Bağçivan Öztürk

Gökhan Vatansever

Ferit Saldız

Tuğçe Savaş

Ahmet Selçuk

Yasemin Esra Süzgün

Ata Erk Şanlı

Mesut Şehitoğlu

Ekrem Şen

Tülay Şener

Resul Tarman

Melih Turgut Tezcan

Mehmet Turna

Akın Uludağ

Onur Uslu

Furkan Yavuz

Murat Yıldırım

Özgür Yıldız

Şevket Yılmaz

Özlem Önsoy Akbaş

Cenk Altunkaya

Özer Anaç

Selim Argın

Neriman Aslan

Tanıtım toplantısında konuşan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin şu ifadelere yer verdi 

Yapabildiğimiz en iyi süreci sizlerle birlikte götüreceğiz. Katılımın yoğun olmasından dolayı ben mutluyum aynı yoğunluğu sahada da görmek isitiyorum. Bu seçimde Büyükşehiri alacağız, Bursa’da CHP’nin oyunu arttırmak için çok çalışacağız. Mücadeleye hepimiz var mıyız arkadaşlar? Çok çalışacağız. Hep birlikte seçim sürecinde oyunu arttırmış bir ilçe örgütü yapmanız sizin elinizle. Sandıklarla ilgili özellikle müşaitler konusunda çevrinizdeki herkesi dahil etmeniz gerekiyor. Sandıklara hassasiyetimiz çok sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Sizleri sürecin içinde görmek istiyorum. Bir de burada desteklediğiniz arkadaşlar vardır mutlaka. Ama netice itibariyle 56 adaydan 45 tanesi adaylaşacak. Ben adaylaşmayan arkadaşlarımın küsüp, kıyıya çekilip beni aday yapmadılar duygusuna gelmesini istemiyorum ilçe başkanı olarak. Yine sahada görmek istiyoruz. Bu bayrak yarışı, bu seçim. Ne olacak? Bir dahaki seçim başkaları olacak. Böyle böyle devam edecek. O yüzden ben bütün aday arkadaşlardan bunu özellikle ilçe başkanlığı adına rica ediyorum. Çünkü seçim insanla kazanılıyor. Seçim dokunularak kazanılıyor. Seçim sadece gidip adayın sokakta gezmesiyle değil topyekun mücadeleyle kazanılır.

“Arkadaşlar hiçbir şeyden etkilenmeyin”

Bunun dışında birçok basın organında duyduğunuz, okuduğunuz, dedikodu, partinin iç işleyişiyle ilgili söylentileri duyuyorsunuz ve etkileniyorsunuz. Arkadaşlar hiçbirinizin hiçbiriniz bundan etkilenmeyin. Çünkü bu dedikoduları yapanlar Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını istemeyenler bu dedikoduları yapanlar partiyi ne kadar yıpratırız diye düşünenler.  Hepsine lanet olsun.Biz iktidara geleceğiz. Hiç kimse kendi kişisel çıkarı için gidip herhangi bir gazeteye yazı yazdıramaz. Ve gereken cevabı biz hep birlikte veririz. O yüzden bunu yapan arkadaşlar partinin gözünde değersizdir. Hepsi ayağını denk alsınlar.