#

Adana

Ceyhan’a 300 yeni çöp konteyneri

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın girişimleriyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ceyhan Belediyesine 300 yeni çöp konteyneri hibe edildi.

Ceyhan’a 300 yeni çöp konteyneri

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile birlikte belediyenin tüm birimleri ilçedeki çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Başkan Aydar girişimleri sonrası, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan hibe olarak 300 adet çöp konteyneri kazandırdıklarını müjdeleyip, ihtiyaç duyulan bölgelere dağıtımların başladığını söyledi.

Ceyhan’a 300 yeni çöp konteyneri

Aydar “pırıl pırıl bir Ceyhan için çalışıyoruz”

Pırıl pırıl bir Ceyhan için tüm ekiplerin özveriyle çalıştığını belirten Aydar yaptığı açıklamada, ‘‘Kıymetli Ceyhanlılar Ceyhan’ımızın dertlerine derman olmaya devam ediyoruz. Temizlik ile alakalı yaptığımız çalışmalar sonucunda Ceyhan’ımızın pırıl pırıl olmaya devam ederken, şimdi ise kentimizin kanayan yarası olan çöp konteyneri ihtiyacına derman oluyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile yaptığımız çalışmalar sonucunda Ceyhan’ımıza 300 adet yeni çöp konteyneri kazandırdık. Ceyhan’ımız için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Çöp konteynerlerimiz Ceyhan’a hatırlı olsun. Bugünden itibaren kentimizin ihtiyaç olan bölgelerine dağıtımı başlıyor’’ dedi.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın